ABOUT US:

Wie ben ik?

Mijn naam is Frits Baarssen, ik woon in Dronten met mijn vrouw en 4 kinderen. Al meer dan 25 jaar ben witgoed reparateur en tot op de dag van vandaag doe ik mijn werk met veel plezier. 

25 jaar geleden starte ik mijn eigen bedrijf op Urk, daar naast had  ik ook mijn eigen witgoed winkel in Emmeloord. Dit was de perfecte combinatie, tot dat mijn klantenkring zo groot groeide dat het moeilijk was om het beiden te combineren. Toen ik de kans kreeg om mijn bedrijf uit te breiden met de overname van Elektro Hoef in Nunspeet heb ik besloten om me helemaal te gaan richten op het repareren en verkoop van apparaten, en de winkel te verkopen. Losse onderdelen kunt u nog altijd bestellen op www.parts.nl.

Elektro hoef witgoed

Het grootse deel van mijn leven heb ik met veel plezier op Urk gewoond en gewerkt, tot in 2017 ,Gerit van de  Hoef mijn beste collega besloot met pensioen te gaan. Van de Hoef had het bedrijf, Elektro Hoef witgoed in Nunspeet en omstreken. Ik heb het bederijf Elektro Hoef met zijn klanten kring overgenomen en bied hier de zelfde service aan zoals ze gewent zijn van Elektro Hoef. Hier door is mijn werk gebied  vergroot. Ik en mijn gezin hebben het besluit genomen om te verhuizen naar Dronten, waar we nu al aardig aan zijn gewend.  natuurlijk kom ik nog dagelijks  op Urk en zal dat altijd blijven doen.

06-53983902

0321-383060

 

Smederij 74

8253LS Dronten

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Baarssen Witgoed