ABOUT US:

Wie ben ik?

Mijn naam is Frits Baarssen, ik woon in Dronten met mijn vrouw en 4 kinderen. Al meer dan 25 jaar ben witgoed reparateur en tot op de dag van vandaag doe ik mijn werk met veel plezier. 

Europart

Toen ik 25 jaar geleden op Urk startte met mijn eigen bedrijf, had ik ook mijn eigen witgoed winkel in Emmeloord. Dit was de perfecte combinatie tot dat mijn klantenkring zo groot groeide dat het moeilijk was om het beiden te combineren. Toen heb ik besloten om me helemaal te gaan richten op het repareren en de winkel te laten over nemen door mijn collega Arno Wieringa. Vroeger hete de winkel Europart, maar tegenwoordig kunt u het vinden onder de naam: PARTS.NL  aan de korte achterzijde 12b Emmeloord.

Elektro hoef witgoed

Het grootse deel van mijn leven heb ik met veel plezier op Urk gewoond en gewerkt, tot in 2017 ,Gerit Verhoef mijn beste collega besloot met pensioen te gaan. Gerit had het bedrijf, Elektro hoef witgoed in Nunspeet en omstreken. Het bedrijf heb ik in vertrouwen van hem overgenomen. Hier door is mijn werk gebied erg vergroot. Ik en mijn gezin hebben het besluit genomen om te verhuizen naar Dronten, waar we nu al aardig aan zijn gewend.  natuurlijk kom ik nog heel vaak in Urk en zal dat altijd blijven doen.

06-53983902

0321-383060

 

Smederij 74

8253LS Dronten

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Baarssen Witgoed